Επιστροφή με πρόκριση η ΑΕΚ

Written by  Σεπ 24, 2014

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στον αγώνα Κυπέλλου με τον Κολοσσό H Hotels, πήρε σπουδαία νίκη-πρόκριση με 84-79 στο κλειστό της Γλυφάδας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, εκεί όπου θα περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης Ρέθυμνο – Πανελευσινιακός.

 

Η «Ένωση» ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα του αγώνα, όταν και προηγήθηκε νωρίς με 10-0, ενώ, μετά το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, όταν οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 21-21, πήρε προβάδισμα, το οποίο δεν έχασε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Ο Κολοσσός από την πλευρά του παρουσιάστηκε ασύνδετος και χωρίς αυτοματισμούς, γεγονός που αποδόθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα είναι ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας και το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί και γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος, αν και αρκετά άστοχος (1/8 τρίποντα) τελείωσε την αναμέτρηση με 20 πόντους και ο Πολυτάρχου συμπλήρωσε άλλους 16, ενώ για τον Κολοσσό, ο Τζέημς αγωνιζόταν σχεδόν μόνος του, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 32 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-21, 50-38, 67-56, 84-79

Φωτό: ΑΕΚ-Basketball-Club

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.