Πέρασε εύκολα από τα Ιλίσια ο Άρης

Written by  Σεπ 25, 2014

Ο Άρης χρειάστηκε να πατήσει «γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο για να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Ηλυσιακού και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Ψυχικό. Νίκες-προκρίσεις για Ρέθυμνο, Κόροιβο, Τρίκαλα, Απόλλωνα Πάτρας.

 

Με φόρα από την κατάκτηση του πρώτου «Nick Galis Cup», ο Άρης μπήκε στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό αποφασισμένος να καθαρίσει από νωρίς την πρόκριση. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» δυσκολεύτηκαν αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, όπου βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως, από το τρίτο δεκάλεπτο και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης πήρε μπροστά, έχτισε γρήγορα μια διαφορά και τελικά πήρε μια άνετη νίκη με 64-83 με κορυφαίους τους Τόμας και Βεζένκοφ που πέτυχαν από 23 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Με τη νίκη αυτή ο Άρης προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Ψυχικό που είχε ήδη προκριθεί άνευ αγώνος.

Στο μεταξύ, σημαντικές αναμετρήσεις έγιναν για την πρώτη αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου, στις οποίες ξεχώρισαν οι νίκες του Κόροιβου Αμαλιάδας επί του Λαυρίου με 62-76, του Ρεθύμνου επί του Πανελευσινιακού με 87-61, του Απόλλωνα Πάτρας επί του Παγκρατίου με 86-100 και των Τρικάλων επί του Αετού με 69-82.

Η δεύτερη αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:

Ψυχικό-Άρης
Φίλιππος Βέροιας-Aπόλλων Πάτρας
ΑΕΚ-Ρέθυμνο
Κόροιβος Αμαλιάδας-Τρίκαλα 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.