Παναθηναϊκός - Ολυμπιακος: Με θεατές η όχι;

Written by  Σεπ 30, 2014

Η χθεσινή απόφαση του Υφυπουργού αθλητισμού Γιάννη Αδριανού για αναβολή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων της εβδομάδας εξαιτίας του θανάτου του οπαδού του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, έπειτα από τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ηρόδοτο στην Κρήτη , μπορεί να επηρεάσει και την αναμέτρηση των «αιωνίων» για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 8/10 στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. Η αναβολή, όμως, αναγκάζει την ΕΟΚ να μεταθέσει τις αναμετρήσεις Άρης - ΑΕΚ και Απόλλων Πάτρας - Κόροιβος Αμαλιάδας (σ.σ. από τους οποίους θα προκύψουν οι δυο ομάδες που θα συμπληρώσουν την προημιτελική φάση) που ήταν προγραμματισμένες για το προσεχές Σάββατο (04/10).

Σε αυτήν την περίπτωση, οι αγώνες θα μετατεθούν για τις 8/10 ημερομηνία που, όμως, είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν οι προημιτελικοί αγώνες μεταξύ των οποίων και το μεγαλο ντέρμπι. Ζήτημα επίσης έχει δημιουργηθεί και με τις διαθέσιμες ημερομηνίες καθώς 16-17/10 θα ξεκινήσει η Ευρωλίγκα.

Αν τελικά αναβληθούν οι αναμετρήσεις της προημιτελική φάσης για μετά την έναρξη του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού της έδρας του στο εντος έδρας παιχνίδι με την ΑΕΝΚ και θα υποδεxθεί τον Ολυμπιακό «καθαρός» και με την υποστήριξη του κόσμου του. Πάντως, αναμένεται ανακοίνωση της ΕΟΚ εντος της ημέρας που θα ξεκαθαρίζει οριστικά το τοπίο σχετικά με την μεγάλη αναμέτρηση των «αιωνίων» αντιπάλων.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.