Πρεμιέρα με «100άρα» για τη Νεάπολη Λακωνίας!

Written by  Αυγ 11, 2016

Η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα από την Νεάπολη Λακωνίας ήταν η πρώτη που έσπασε το φράγμα των 100 πόντων στο Laconia Summer Basketour θέτοντς τον πήχη του θεάματος πολύ ψηλά για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στην πρεμιέρα της η ομάδα από τη Νεάπολη Λακωνίας άφησαν ήση το στίγμα τους, καθώς ήταν η πρώτη ομάδα που έπιασε «100άρα» με την νίκη τους με 108-71 επί του Αστέρα Βλαχιώτη.

Πολύ κοντά στους 100 πόντους έφτασαν νωρίτερα και οι ομοίως πρωτοεμφανιζόμενοι Όλοι Χώμα Thunder που κέρδισαν με 97-46 τον ΑΣ Βατικιώτη. Μάλιστα η ομάδα από το Γύθειο σε ένδειξη σεβασμού δεν πραγματοποίησε την τελευταία επίθεση, δίνοντας έτσι την θέση για την πρώτη κατοστάρα στην ομάδα της Νεάπολης.

Στο τρίτο ματς της ημέρας, το Κάστρο Μονεμβασιάς, επιβλήθηκε εύκολα του Άρη Σκάλας παρά το τελικό 69-63. Οι τυπικά γηπεδούχοι βρίσκονταν καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα να προηγούνται με 15-20 πόντους, με την ομάδα της Σκάλας να μειώνει στην τελευταία περίοδο.

Μάλιστα, στις κερκίδες του Κλειστού των Μολάων βρέθηκαν οι Αβραάμ Καλλινικίδης και Κώστας Εζόμο που παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις.

Το πρωί της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκαν οι εξ αναβολής, από εχθές αγώνες, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, στην κατηγορία Under16 του 3on3. Στα ημιτελικά που θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη 11/8 πέρασαν οι  Κεραυνοί και οι Τρεις Μπέμπηδες από τον πρώτο όμιλο και ο Σπαρτιατικός με τους Μολάους City Warriors από τον δεύτερο. Οι τέσσερις ομάδες θα αγωνιστούν χιαστή για να προκύψουν τα ζευγάρια του μεγάλου και του μικρού τελικού. Στο απογευματινό πρόγραμμα του 3on3 στις κατηγορίες Under18 και Άνδρες, στα ημιτελικά που θα πραγματοποιηθούν αύριο στο Κλειστό πέρασαν οι Intruders,RTNS, Ποτούλιδες και Μαγκιόριδες.

Τα αποτελέσματα Τετάρτη 10/8
ΑΣ Βατικώτης-Όλοι Χώμα 
Thunder 46-97
Κάστρο Μονεμβασιάς-Άρης Σκάλας 69-63
Αστέρας Βλαχιώτη-Νεάπολη Λακωνίας 71-108

Το πρόγραμμα Πέμπτη 11/8
ΑΕ Σπάρτης-Νεάπολη Λακωνίας
ΑΠΟΕΛ-
The Outsiders
Όλοι Χώμα 
Thunder-Δαιμονιά

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.