Ντέρμπι για το Κύπελλο και… κλήρωση πριν την κλήρωση για την Α2

Written by  Σεπ 07, 2016

Με μια… προκλήρωση που έφερε την Καβάλα προσωρινά στην Α1 κατηγορία πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των Πρωταθλημάτων της Α2, Β και Γ κατηγορίας ανδρών, καθώς και του Κυπέλλου που φέρνει αντιμέτωπους στην τρίτη φάση τον Παναθηναϊκό με τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά στο Κύπελλο, η πρώτη φάση ξεκινά το Σάββατο 17/9, οι ομάδες της Α1 μπαίνουν σταδιακά, με αυτές της πρώτης εξάδας να ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στην Γ’ φάση στις 5 Οκτωβρίου, με την κληρωτίδα να δίνει τα πρώτα δυο ζευγάρια. Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ξεχωρίζει, ενώ ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ τον Κολοσσό Ρόδου. Ο τελικός του Κυπέλλου είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου.

Δείτε ΕΔΩ την κλήρωση του Κυπέλλου.

Στην κλήρωση των μικρότερων κατηγοριών, με δεδομένο ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η 14η ομάδα που θα αγωνιστεί στην Α1 (Ηρακλής, Ηράκλειο, Καβάλα, Δόξα Λευκάδας, Πανιώνιος και Αρκαδικός διεκδικούν τη θέση) αποφασίστηκε να γίνει μια κλήρωση πριν από την κανονική, προκειμένου να πραγματοποιηθεί κανονικά η κλήρωση της Α2. Η Καβάλα ήταν αυτή που επελέγη και η κλήρωση πραγματοποιήθηκε με την πρώτη αγωνιστική να ξεκινά στις 8 Οκτωβρίου.

Δείτε ΕΔΩ την κλήρωση της Α2

Ακολούθησαν οι κληρώσεις της Β’ και Γ’ κατηγορίας.

Δείτε ΕΔΩ την κλήρωση του 1ου Ομίλου της Β’

Δείτε ΕΔΩ την κλήρωση του 2ου Ομίλου της Β’

Δείτε ΕΔΩ την κλήρωση του 1ου Ομίλου της Γ’

Δείτε ΕΔΩ την κλήρωση του 2ου Ομίλου της Γ’

Δείτε ΕΔΩ την κλήρωση του 3ου Ομίλου της Γ’

Δείτε ΕΔΩ την κλήρωση του 4ου Ομίλου της Γ’

 

Πηγή: ΕΟΚ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.