Έμαθαν τους αντιπάλους τους ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ

Written by  Ιουλ 11, 2017

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων του FIBA Champions League, με τις τρεις ελληνικές ομάδες (ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟΚ) να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους και να μπαίνουν με νέα όνειρα και φιλοδοξίες στη νέα χρονιά.

Στην πρώτη φάση, οι ομάδες χωρίζονται σε τέσσερις ομίλους των 8, στους οποίους από την κλήρωση προέκυψαν οι πρώτες έξι ομάδες, ενώ οι υπόλοιπες δυο θα προκύψουν από τα αποτελέσματα των προκριματικών.

Η κλήρωση για τις τρεις ελληνικές ομάδες παρουσιάζει δυσκολίες, ωστόσο, υπάρχει απόλυτη αισιοδοξία ότι η ευρωπαϊκή τους περιπέτεια θα έχει διάρκεια.

Η σεζόν ξεκινά στις 10 Οκτωβρίου, με την κανονική περίοδο να διαρκεί ως τις 7 Φεβρουαρίου 2018. Στους «16» της διοργάνωσης προκρίνονται οι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου, ενώ οι δυο ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 5-6 δεν ολοκληρώνουν την ευρωπαϊκή τους πορεία, αλλά θα αγωνιστούν στα play off του FIBA Europe Cup.

Το Top 16 θα διεξαχθούν 6-14 Μαρτίου και οι νικητές θα προκριθούν στα play off με τα ζευγάρια να αναμετρώνται στις 27/3-4/4 με στόχο το εισιτήριο για το Final Four, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 4-6 Μαΐου.

Οι όμιλοι του FIBA Champions League 2017-18

Group A


Μονακό
Χαποέλ Χολόν

Μούρθια 

Ενισέι
Σάσαρι
Όλντενμπουρκ
Νικητής 20
Νικητής 23

 

Group B


Γκαζιαντέπ
Σαλόν
Τενερίφη
Νεπτούνας
Βέντσπιλς
ΠΑΟΚ
Νικητής 24
Νικητής 19

 

Group C


ΑΕΚ
Βενέτσια
Ολίμπια Λιουμπλιάνα Μπεϊρούθ
Μπάνβιτ
Στρασμπούρ

Νικητής 22
Νικητής 18

 

Group D


Αβελίνο
Μπεσίκτας
Ζιελόνα Γκόρα
Οστάνδη
Νίμπουρκ
Άρης
Νικητής 17
Νικητής 21

 


 Πηγή και φωτό: basketballcl.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.