Ο Κόνιαρης νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων των νέων

Written by  Φεβ 10, 2018

Το ΕΚΟ All Star Game '18 ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τον διαγωνισμό τριπόντων ανάμεσα στους αθλητές της ομάδας των νέων, με τον Αντώνη Κόνιαρη να είναι ο μεγάλος νικητής, παίρνοντας ταυτόχρονα το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Ο νεαρός γκαρντ του ΠΑΟΚ, προκρίθηκε στον τελικό όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ανδρέα Σκούφη του Προμηθέα Πάτρας, τον οποίο και νίκησε με 18-13. Στα προκριματικά συμμετείχαν και οι Βασίλης Μουράτος του Γυμναστικού Λάρισας Φάρος, Γιώργος Τσαλμπούρης του Κολοσσού Η Hotels, Δημήτρης Φλιώνης του Άρη αλλά και ο Πέτρος Κατσουλάκος, μαθητής του 2ου ΓΕΛ Πάτρας που την Παρασκευή είχε πάρει την πρώτη θέση τον διαγωνισμό των σχολείων.

Νωρίτερα, η αγωνιστική αυλαία άνοιξε με επίλεκτους αθλητές της ΟΣΕΚΑ και την αναμέτρηση του Πελασγού με τον Πέλοπα, που βρήκε νικητή την πρώτη ομάδα με 50-43, αλλά όλοι οι παίκτες κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού. Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε και ο Γιώργος Μακρής του νικητή Πελασγού, αθλητής του ΠΑΣΚΑ.

ΠΕΛΑΣΓΟΣ (Γαλάνης): Ακουμιανάκης, Στυλιανάκης, Μυρωνάκης, Γκοτζαράι, Ράσσα, Τσίνταρης, Κοντογιάννης, Φιλίππου, Σγαρδέλης, Μακρής, Ντομτζιόνι, Χριστοδούλου.

ΠΕΛΟΠΑΣ (Ζώτος): Αδαμόπουλος, Χαλδαίος, Παπαδόπουλος, Σταμάτης, Διμπιτούζης, Κωνσταντινόπουλος, Κεφαλάς, Τατάνι, Τσαπανίδης, Βάσσης, Κότσαρης, Χαμάντι.

Μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρηση ακολούθησε ο ΛΟΥΞ διαγωνισμός τριπόντων. Ο Περικλής Τσαπανίδης του Άρη, αφού επικράτησε στο μπαράζ των προκριματικών, επιβλήθηκε στον μεγάλο τελικό του Άγγελου Διμπιτούζη. Στα προκριματικά συμμετείχαν ακόμα οι: Ατνάν Χαμάντι, Παναγιώτης Κοντογιάννης και Έρι Ράσσα.

Πηγή και φωτό: ΕΣΑΚΕ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.