«Κερδίσαμε από την άμυνά μας»

Written by  Δεκ 13, 2013

Απόλυτα ικανοποιημένος από την νίκη στην Ρωσία επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, που απέδωσε το αποτέλεσμα στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξε η ομάδα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

 

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, αλλά και στα στοιχεία, στα οποία βελτιώθηκε και έφτασε ως τη μεγάλη νίκη.

«Σήμερα κερδίσαμε λόγω της άμυνάς μας. Η Λοκομοτίβ Κούμπαν είναι μια πολύ καλή ομάδα στο επιθετικό κομμάτι και είναι σημαντικό ότι την κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ. Στο πρώτο δεκάλεπτο αφήσαμε τα μακρινά σουτ στον Γιασάιτις και το πληρώσαμε. Η Λοκομοτίβ Κούμπαν είναι μια ομάδα που συνηθίζει να εκδηλώνει επιθέσεις μετά τα 16’’, στοιχείο που καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στο δεύτεροκαι στο τρίτοδεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλύτερη άμυνα. Σταματήσαμε το passing game της Λοκομοτίβ Κούμπαν, είχαμε γρήγορη μεταφορά της μπάλας στην επίθεση και πολλά ελεύθερα σουτ, τα οποία και βάλαμε με αποτέλεσμα να φτάσουμε στη νίκη».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.