Το «Agapotobasket.gr» σας εύχεται Καλή Χρονιά!

Written by  Ιαν 01, 2014

Το 2013 έφυγε και αφήνει στον καθένα από εμάς την δική του ιδιαίτερη γεύση. Οι άνθρωποι του «Agapotobasket.gr» εύχονται σε όλους καλή χρονιά με υγεία και τα όνειρα όλων να γίνουν πραγματικότητα!

 

Η νέα χρονιά ξεκινά με σχέδια και όνειρα για τον καθένα ξεχωριστά. Το 2014 μπαίνει με προσδοκίες προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές. Ο καθένας από εμάς έχει τα δικά του όνειρα που περιμένει να πραγματοποιηθούν, κάνει καινούριους προγραμματισμούς, θέτει νέους στόχους.

Ευχή όλων των ανθρώπων του «Agapotobasket.gr» είναι να έχουν όλοι υγεία που είναι το υπέρτατο αγαθό, αγάπη, γιατί χωρίς αυτήν ο κόσμος δεν προχωρά, ομόνοια και αλληλεγγύη, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόνο με συλλογικές προσπάθειες μπορούν τα πράγματα να γίνουν καλύτερα και πάνω από όλα, χαμόγελα και αισιοδοξία που αποτελούν κινητήριους μοχλούς για κάθε τι καινούριο.

Για το ελληνικό μπάσκετ ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία στους αθλητές και τους προπονητές που είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του αγαπημένου μας αθλήματος, επιτυχίες σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που αγωνίζονται οι ομάδες μας, οικονομική ευμάρεια που θα βοηθήσει στην διατήρηση του επιπέδου σε υψηλά επίπεδα, αλλά και την διαύγεια στους παράγοντες να διατηρήσουν αφενός την ηρεμία στις εξέδρες, αλλά και να δώσουν αφετέρου την δέουσα προσοχή στις ακαδημίες, ώστε να ακολουθήσουν και άλλοι μεγάλοι αθλητές που θα κρατήσουν την σημαία του ελληνικού μπάσκετ ψηλά.

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά και όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα!

«Agapotobasket.gr»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.