Ανέλαβε τον Πρωτέα Βούλας η Μίχα

Written by  Ιουν 26, 2020
Η Ελένη Μίχα θα είναι η νέα τεχνικός του Πρωτέα την αγωνιστική σεζόν 2020-21, επιστρέφοντας την ομάδα της Βούλας μετά το 2002, όπου είχε κατακτήσει την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.
 
Η ανακοίνωση:
 
? Ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Ελένη Μίχα που αναλαμβάνει τη Γυναικεία Ομάδα του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
 
Η κ. Μίχα είναι Προπονήτρια με μεγάλη εμπειρία σε Συλλόγους, όπου έχει να επιδείξει εντυπωσιακά αποτελέσματα, αλλά και συμμετοχή στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΕΣΚΑ και στις “μικρές” Εθνικές ομάδες Παγκορασίδων και Νέων Γυναικών. Την καλούμε να χρησιμοποιήσει την εμπειρία και τη γνώση της σε μία πολύ Νεανική Ομάδα που θα παρατάξει ο Σύλλογος μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Στόχος είναι η βελτίωση των Νεαρών Αθλητριών μας μέσα από Ατομικά Προγράμματα βελτίωσης, που θα καταρτισθούν σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή του τμήματος Γυναικών Γιώργο Τσεμπέρη, αλλά και καλή και ανταγωνιστική πορεία στο Πρωτάθλημα της Α2.
 
Η κ. Μίχα επιστρέφει στον Πρωτέα μετά τη σεζόν 2002 όπου είχε κατακτήσει την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.
 
? Καλωσορίζουμε την κ. Μίχα στον Πρωτέα και της ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Stavros, 12:12 μμ