Ανεβαίνει επίπεδο το Φάληρο, απέκτησε Γαλιατσάτου και Κελλάρη

Written by  Ιουλ 09, 2020

Αναστασία Γαλιατσάτου και Ιωάννα Κελλάρη αποτελούν τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Φαλήρου, που αποδεικνύουν ότι ο πήχης έχει μπει ψηλά και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του συλλόγου.  


Οι δυο παίκτριες μίλησαν στο agapotobasket.gr, μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους εκφράζοντας την ανυπομονησία τους εν όψει της νέας σεζόν.

 
Ιωάννα Κελλάρη: «Με προσέγγισε η Αθηνά η Ζέρβα με την οποία είχαμε μια συνεργασία στο παρελθόν, λόγω πολυτεχνείου, όταν ήταν γυμνάστρια εκεί και εγώ φοιτήτρια. Έχω άριστες σχέσεις μαζί της, η προσέγγιση ήταν πολύ καλή, μου ανέλυσε το πλάνο της ομάδας, θεώρησα ότι είμαι σε μια φάση που μπορώ να ανταπεξέλθω και έτσι ήρθα στο Φάληρο. Εύχομαι να έχουμε υγεία πάνω απ' όλα και με σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας».
 

Αναστασία Γαλιατσάτου: «Χτυπώντας το τηλέφωνο μου, ακούγωντας την φωνή της coach και λέγοντας να έρθω στην ομάδα της, δεν πέρασε και πολύς χρόνος για να κατασταλάξω τι θα κάνω και που θα αγωνίζομαι τη νέα σεζόν. Είναι πολύ τιμητικό να σε διεκδικεί και να σε θέλει στην ομάδα του ένας προπονητής τέτοιου βεληνεκούς, οπότε, πάρα πολύ γρήγορα, αποφάσισα να έρθω στην ομάδα του Φαλήρου. Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι σε αυτό το σύνολο, τόσο για το προπονητικό τιμ, όσο και για τις παίκτριες, που είναι επίσης παγκόσμιου βεληνεκούς και για τη διοίκηση που μας παρέχει την ασφάλεια που χρειαζόμαστε. Να ευχηθώ υγεία πάνω απ' όλα και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.