Στον ΠΑΟΚ η Channon Fluker

Written by  Ιουλ 13, 2020

Την απόκτηση της Channon Fluker ανακοίνωσε η ομάδα του ΠΑΟΚ και η Αμερικανίδα θα αποτελέσει τη δεύτερη ξένη της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την σεζόν 2020-21.



Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Channon Fluker, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένη το 1997, η Channon Fluker κατάγεται από τις ΗΠΑ, αγωνίζεται ως σέντερ και έχει ύψος 193cm.

Απόφοιτη του κολεγίου «California State University», η Channon Fluker είχε πολλές ατομικές διακρίσεις από τα χρόνια του λυκείου μέχρι και τα χρόνια του πανεπιστημίου που την έκαναν να ξεχωρίσει.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην σλοβάκικη, Young Angels Kosice, στην οποία είχε 17,3 πόντους μ.ο και 16 ριμπάουντ μ.ο.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, η Channon Fluker δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που υπογράφω στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κο Βασίλη Αγγελίδη, και το τεχνικό τιμ, που με εμπιστεύτηκαν. Εύχομαι μία χρονιά γεμάτη υγεία και να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε. Από την πλευρά μου, θα δώσω το 100% ώστε η ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται».

Welcome Channon!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.