Στη Σαντορίνη η Κεχαγιά

Written by  Ιουλ 14, 2020

Την πρώτη της μεταγραφή στη νέα της εποχή ανακοίνωσε η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης, η οποία είναι και μάλιστα ηχηρή καθώς στο ρόστερ της την αγωνιστική σεζόν 2020-21 θα βρίσκεται η Ζωή Κεχαγιά.



Η ανακοίνωση:

Η Σαντορίνη δίνει δυναμικά το παρόν στο ελληνικό μπάσκετ και η πρώτη μεταγραφή της νέας εποχής, που βρίσκει τη γυναικεία ομάδα του νησιού μας στις εθνικές κατηγορίες, δείχνει τον δρόμο.

Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης ανακοινώνει με ιδιαίτερη τιμή και χαρά την απόκτηση της Ζωής Κεχαγιά. Μιας σπουδαίας αθλήτριας, που κουβαλά στις πλάτες της μια μεγάλη καριέρα και έρχεται στη Σαντορίνη για να ξυπνήσει το μπασκετικό μας ηφαίστειο.

Η Ζωή Κεχαγιά, γεννημένη στις 12/12/1979, έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Ακαδημία Ηλιούπολης, Χολαργό, Αθηναϊκό, Ιπποκράτη Κω, Φάρο και Εσπερίδες και πλέον στο πλούσιο βιογραφικό της θα συμπεριληφθεί και η Σαντορίνη. Κορυφαία στιγμή της καριέρας της ήταν φυσικά η κατάκτηση του Τριπλ Κράουν με τον Αθηναϊκό το 2010. Ο Αθηναϊκός παραμένει η μοναδική γυναικεία ομάδα στην ιστορία με ευρωπαϊκό τίτλο και η Ζωή Κεχαγιά είχε καθοριστική συμβολή σε αυτή την επιτυχία.

“Πάντα ψάχνω νέες προκλήσεις στην καριέρα μου και η Σαντορίνη είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν. Σύλλογος με όνειρα να φτάσει ψηλά, να καθιερωθεί στο ελληνικό μπάσκετ. Γνώρισα από κοντά τους ανθρώπους της ομάδας και είμαι σίγουρη για την επιλογή μου. Κτίζουν κάτι υγιές, έχουν όραμα”, σχολίασε η Ζωή Κεχαγιά, που πήρε ήδη τον αγαπημένο της αριθμό, το 10,  και μαζί την πρώτη γεύση από το μπάσκετ στη Σαντορίνη, αλλά και από το γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Σαντορίνης τη νέα σεζόν.

Η Ζωή Κεχαγιά έφτασε στη Σαντορίνη την Κυριακή 12/7 προκειμένου να παρακολουθήσει και το FINAL4 Εφήβων της ΕΣΚΚ.

Η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης και οι συναθλήτριές της την υποδέχτηκαν επίσημα μετά το πέρας του ημιτελικού του FINAL4  κατά τη διάρκεια της απονομής του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Κυκλάδων στο τμήμα Γυναικών της ομάδας μας σε μία λιτή και γεμάτη συγκίνηση εκδήλωση.

Της ευχόμαστε ολόψυχα μία χρονιά με υγεία, πολύτιμες εμπειρίες και καλή διαμονή στο νησί της Σαντορίνης!

Πηγή: http://aesantorinis.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.