Στον Ολυμπιακό Κούκη και Γρίσπου

Written by  Αυγ 03, 2020

Δυο ακόμα μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός που απέκτησε την 20χρονη σέντερ, Ειρήνη Κούκη και την 27χρονη γκαρντ Μαρία – Ελένη Γρίσπου.  

Αμφότερες, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους, έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου.

Η ανακοίνωση για την Κουκή

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ειρήνη Κούκη. Η Ελληνίδα σέντερ (ημ. Γέννησης, 13/5/2000) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Συλλόγου μας.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Ειρήνη Κούκη ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου δίνει. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να αγωνίζομαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, με όραμα και με τέτοια πορεία στο γυναικείο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι να κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά, με υγεία, συνεχίζοντας το σερί των επιτυχιών».

Η ανακοίνωση για την Γρίσπου

 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρία –Ελένη Γρίσπου. Η Ελληνίδα γκαρντ (ημ. Γέννησης, 16/3/1993) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Συλλόγου μας.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Μαρία –Ελένη Γρίσπου ανέφερε τα εξής:

 

«Χαίρομαι πολύ που πλέον ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού, εύχομαι υγεία πάνω από όλα και φυσικά την επίτευξη στόχων την ερχόμενη χρονιά! Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να συμβάλω στο να παραμείνει πρωταγωνιστής ο Ολυμπιακός».

 

Πηγή και φωτό: olympiacossfp.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.