Στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου η Χριστιάνα Γεροστεργίου

Written by  Αυγ 10, 2020

Συνεχίζοντας την ανανέωση της ομάδας,η Δάφνη Αγίου Δημητρίου, προχώρησε στην απόκτηση της Χριστιάνας Γεροστεργίου, εντάσσοντας την 24χρονη γκαρντ στο ρόστερ της για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.


Η ανακοίνωση:

Η Δάφνη Αγίου Δημητρίου συνεχίζοντας την ανανέωση της ομάδας, προχώρησε στην απόκτηση της Χριστιάνας Γεροστεργίου. Η  24 χρόνη, αθλήτρια με 1.80 ύψος,  θα αποτελέσει το επόμενο μέλος του νέου roster της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η Χριστιάνα Γεροστεργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη όπου αγωνίστηκε επί σειρά  ετών  στην ομάδα του Ηρακλή και ως αρχηγός του, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα ΕΚΑΣΘ (κορασίδες και νεανίδες) και είχε την τιμή να βρίσκεται στην καλύτερα πεντάδα σε πανελλήνιο επίπεδο και τις δύο φορές. Κατά την διάρκεια αυτών των χρόνων επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την χώρα της σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες μέχρι και Νέες Γυναίκες.

Η Χριστιάνα συνέχισε την καριέρα της στην Αμερική όπου έπαιξε για τις πανεπιστημιακές ομάδες Maine και Vanguard για 4 χρόνια ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στην Ψυχολογία. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να αγωνιστει με τα χρώματα της Ελευθερίας Μοσχάτου στην Α1 Εθνική κατηγορία και έπειτα με τα χρώματα του Πανιωνίου στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.