Η Ισπανίδα Angela Vendrell στον ΠΑΣ Γιάννινα

Written by  Αυγ 11, 2020

Την απόκτηση της Angela Vendrell, ανακοίνωσε η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενισχύοντας το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν, με την 22χρονη Ισπανίδα αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4.

 
Η ανακοίνωση: 
 
Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την απόκτηση της 22χρονης ισπανίδας αθλήτριας Angela Vendrell, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μας στις θέσεις 3 και 4 την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
 
Η ύψους 1,89, γεννημένη στο Alicante της Ισπανίας και διεθνής με την Εθνική U18 της χώρας της Vendrell, τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίστηκε στο NCAA με την ομάδα του UAB - The University of Alabama at Birmingham. Είναι μια αθλήτρια που προσφέρει σε όλους τους τομείς της στατιστικής. Την τελευταία χρονιά στο NCAA, σε 31 αγώνες που αγωνίστηκε ως βασική είχε τα εξής νούμερα (μ.ο.): 7 πόντοι, 7.4 ριμπάουντ, 4.5 ασσίστ, 1.1 κλέψιμο, με 48% FGP, 48.5% στα τρίποντα και 82.1% στις βολές.
 
H Angela στις πρώτες της δηλώσεις για την ένταξή της στην ομάδα μας δήλωσε: “Είναι πολύ ενθουσιασμένη και ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε έναν οργανισμό όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ανυπομονώ να φτάσω στην Ελλάδα και να συναντήσω τις νές μου συμπαίκτριες και το προπονητικό team και να ξεκινήσω τη δουλειά!"
 
Can't wait to welcome you in Ioannina Angela!
 
#vendrell #signed #PAS

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.