Οι αδερφές Στεφανάκη στον ΠΑΟΚ

Written by  Αυγ 21, 2020

Μία ακόμα επένδυση, με φόντο το μέλλον της ομάδας,πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ, που ανακοίνωσε την απόκτηση των αδερφών Ελένης και Ιωάννας Στεφανάκη για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τις αθλήτριες και αδερφές Ελένη και Ιωάννα Στεφανάκη για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Οι αθλήτριες προέρχονται από το Ηράκλειο της Κρήτης και αποτελούν μία επένδυση με φόντο το μέλλον της ομάδας μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ, καθώς θα στελεχώσουν τις ομάδες νεανίδων και κορασίδων του Δικεφάλου.

Η Ελένη Στεφανάκη, γεννημένη το 2004 στην Κρήτη, έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του ΑΟΝΑ Ηροδότου και του ΟΦΗ, ενώ έχει λάβει συμμετοχές σε Πρωταθλήματα Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων, όπου αι έφτασε μέχρι το Final 6 του Πανελληνίου Κορασίδων, κατακτώντας την 4η θέση πανελληνίως. Επιπλέον, η αθλήτρια έχει λάβει μέρος στο κλιμάκιο της ΕΚΑΣΚ, και, πλέον, στην κατηγορία των Νεανίδων, θα αποτελέσει ενεργό μέλος της ομάδας Νεανίδων του Δικεφάλου.

Η Ιωάννα Στεφανάκη, γεννημένη το 2005 στην Κρήτη, έχει ακολουθήσει την ίδια πορεία, αγωνιζόμενη με τα χρώματα του ΑΟΝΑ Ηροδότου και του ΟΦΗ. Η αθλήτρια, έχει αγωνιστεί σε Πρωταθλήματα επιπέδου Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών, ενώ, πιο συγκεκριμένα, στο επίπεδο κορασίδων έχει φτάσει ως το Final 6 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων, κατακτώντας την 4η θέση. Επιπλέον, η Ιωάννα Στεφανάκη, έχει συμμετάσχει, πέραν του Κλιμακίου ΕΚΑΣΚ, σε Camp της Προεθνικής Παγκορασίδων, ενώ με την ομάδα της Εθνικής Παγκορασίδων U14 έχει λάβει μέρος στο Τουρνουά Φιλίας 2019.

Το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ευχαριστεί το σωματείο του Ηροδότου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, κ. Γιάννη Πρωτογεράκη, για την παραχώρηση των παικτριών και την άψογη συνεργασία.

Καλώς ήρθατε κορίτσια!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.