Αποχαιρέτησε τη Channon Fluker ο ΠΑΟΚ

Written by  Νοε 19, 2020

Παρελθόν από την ομάδα του ΠΑΟΚ αποτελεί η Channon Fluker με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ανακοινώνει την κοινή συνεναίσει λήξη της συνεργασίας τους.



Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας, με την αθλήτρια Channon Fluker.

Ύστερα από την επαναξιολόγηση της κατάστασης του τραυματισμού που υπέστη η Channon Fluker, διαπιστώθηκε το γεγονός πως το μέγεθος του προβλήματος ήταν μεγαλύτερο από το προσδοκώμενο.

Όλη αυτή τη περίοδο, ο ΠΑΟΚ ήταν δίπλα στην Αμερικανίδα αθλήτρια, προσφέροντας της την καλύτερη ιατρική περίθαλψη, την οποία εγγυήθηκαν ο χειρούργος-ορθοπεδικός και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Dr. Διονύσης Νικηφόρος, και ο διοικητής των νοσοκομείων «Γεώργιος Γεννηματάς» και «Άγιος Δημήτριος» φυσικοθεραπευτής, Dr. Γεώργιος Κούτρας, οι οποίοι αποτελούν την ελίτ, ο καθένας στον τομέα του.

Η οικογένεια του Δικεφάλου της εύχεται καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο ΠΑΟΚ δεν λέει αντίο αλλά εις το επανιδείν στην αθλήτρια, Channon Fluker, αφού πρόκειται για έναν αδαμάντινο χαρακτήρα και μία εξαιρετική αθλήτρια.

Until we meet again Channon!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.