Α1 Γυναικών: Επανεκκίνηση την Τετάρτη, αποσύρθηκαν Κρόνος και Σπόρτιγκ

Written by  Μαρ 22, 2021

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, την Τετάρτη 24 Μαρτίου, με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής, ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Παράλληλα έγινε γνωστό ότι Κρόνος Αγίου Δημητρίου και Σπόρτιγκ αποχώρησαν από τη συνέχεια του πρωταθλήματος και έτσι  τα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών που έδωσαν δεν λαμβάνονται υπόψη στην διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα , ενώ θα αρχίσουν και το επόμενο πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.  


Η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά τη δήλωση μη συμμετοχής των Σωματείων ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ στην συνέχεια του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας, οι αγώνες τους στο νέο πρόγραμμα ματαιώνονται.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την Ειδική και την Τροποποιητική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Α1’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών τα Σωματεία ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ υφίστανται μείωση δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022 (άρθρο 7 Τροποιητικής Προκήρυξης) και τα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών που έδωσαν τα σωματεία δεν λαμβάνονται υπόψη στην διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα (άρθρο 12/Β Ειδικής Προκήρυξης, άρθρο 47 παρ. 2 κανονισμών).

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών θα γίνει την Τετάρτη (24/3).

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του πρωταθλήματος ΕΔΩ

Μπορείτε να δείτε το υγειονομικό πρωτόκολλο ΕΔΩ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.