Παρελθόν από τον ΕΦΑΟΖ Καλτσίδου και Μπαλτά

Written by  Ιουν 09, 2021

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΕΦΑΟΖ, αποτελεί η Στέλλα Καλτσίδου. Η ομάδα του Ζωγράφου ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, ευχαριστώντας παράλληλα την Ελληνίδα προπονήτρια και τις συνεργάτιδες της, Ανθή Μπαλτά και Κλαίρη Μαρτινοπούλου, για την προσφορά τους στο σύλλογο.


Η ανακοίνωση:

«Η Ένωση Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου, ευχαριστεί θερμά την προπονήτρια Στέλλα Καλτσίδου και τα μέλη του προπονητικού team Ανθή Μπαλτά & Κλαίρη Μαρτινοπούλου για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας στην παρθενική της εμφάνιση στην Α1 Κατηγορία Γυναικών και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Για την επόμενη μέρα του τμήματος, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον Γενικό Αρχηγό του Σωματείου κο Σμυρλή Ιωάννη, τον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου κο Ροζακέα Κωνσταντίνο και τον Έφορο του Γυναικείου Τμήματος κο Κομνηνό Ιωάννη, να διερευνήσουν την αγορά για υποψήφιους προπονητές που θέλουν να συμμετέχουν στη νέα αρχή του τμήματος με δεδομένο τον αναπτυξιακό προσανατολισμό του Σωματείου».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.