Στον ΠΑΣ Γιάννινα η Κατερίνα Μαρίνη

Written by  Ιουν 22, 2021

Από τη Θεσσαλονίκη στα Γιάννενα μετακομίζει η Κατερίνα Μαρίνη καθώς η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση της νεαρής γκαρντ.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας Κατερίνας Μαρίνη, η οποία τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η Κατερίνα είναι γεννημένη στις 6/1/1999 και αγωνίζεται στη θέση Guard.

Η ύψους 1,74 Μαρίνη ξεκίνησε την καριέρα της από τα Άνω Λιόσια και στη συνέχεια στον Άρη Πετρούπολης, με τον οποίο αγωνίστηκε στην Α1 και Α2, ενώ τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στον Σπόρτινγκ στην Α1 έχοντας 4,4 πόντους σε 18 λεπτά συμμετοχής μ.ο. Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης με πολύ καλή παρουσία στο σκοράρισμα της ομάδας.

Η Κατερίνα στις πρώτες της δηλώσεις αναφέρει:
«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη για το νέο μου ξεκίνημα με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα. Η άριστη επικοινωνία μου με τα στελέχη του συλλόγου, καθώς και με τον προπονητή κ. Δουβίτσα αποτελούν έναν ακόμη λόγο που ανυπομονώ να έρθω σε επαφή και να γνωρίσω το περιβάλλον της ομάδας. Από πλευράς μου θα καταβάλλω τα μέγιστα, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι φετινοί στόχοι, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο».

Πηγή και φωτό: ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.