«Μπαμ» με Παυλοπούλου ο ΠΑΟΚ

Written by  Ιουλ 06, 2021

Την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια, Πηνελόπη Παυλοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας μια σπουδαία μεταγραφή, ενόψει και της συμμετοχής του στην Ευρώπη.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Πηνελόπη Παυλοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στις 03/03/1996, η Πηνελόπη Παυλοπούλου αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ και έχει ύψος 172cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Πανιώνιο, παίρνοντας από νεαρή ηλικία παραστάσεις από την κορυφαία ελληνική μπασκετική γυναικεία κατηγορία.

Επόμενης σταθμός της καριέρας της ήταν ο Πρωτέας Βούλας, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2014, κατακτώντας ένα κύπελλο Ελλάδος γυναικών και ένα πρωτάθλημα νεανίδων στο οποίο είχε αναδειχθεί μάλιστα και MVP.

Το 2014 μετέβη στην Αμερική, αγωνιζόμενη στο κολέγιο Washington State, μέχρι και το 2018.

Η επιστροφή της στην Ελλάδα την έφερε με την φανέλα του ΟΣΦΠ, με τον οποίο αγωνίστηκε στον θεσμό της Euroleague και στον οποίο παρέμεινε για δύο αγωνιστικές σεζόν.

Την περασμένη αγωνιστική χρονιά αγωνίστηκε με την φανέλα της ρουμάνικης, ACS Sepsi, με την οποία κατέκτησε και το «νταμπλ».

Διεθνής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των εθνικών ομάδων της χώρας μας, πλέον αναπόσπαστο κομμάτι και της Εθνικής γυναικών, καθώς θεωρείται μία από τις καλύτερες Ελληνίδες γκαρντ.

Καλώς ήρθες Πηνελόπη!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.