«Ψηλώνει» περισσότερο με Κατσαμούρη ο ΠΑΟΚ

Written by  Ιουλ 09, 2021
Η ενίσχυση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν συνεχίζεται για τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αν ανακοινώνει την απόκτηση της Power Forward/Center Μαρίας Κατσαμούρη.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Μαρία Κατσαμούρη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στις 25/06/1998, η Μαρία Κατσαμούρη αγωνίζεται τόσο ως Power Forward, όσο και ως Center, και έχει ύψος 189cm.

Προερχόμενη από μπασκετική οικογένεια, και γεννημένη στην Θεσσαλονίκη, η Μαρία Κατσαμούρη αγωνίστηκε στον Άρη, τον Ηρακλή 2017 και την ΑΕ Πυλαίας.

Η αγωνιστική περίοδος 2019-2020 την βρήκε για πρώτη φορά εκτός της «Συμπρωτεύουσας», αγωνιζόμενη με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Με τον Σύλλογο της Ηπείρου πανηγύρισε μία άνοδο, ενώ την περασμένη σεζόν συνέβαλε τα μέγιστα στην πετυχημένη πορεία του τμήματος.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Μαρία Κατσαμούρη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ, μία ομάδα της πόλης μου και έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Βασίλη Αγγελίδη και τον προπονητή, Κώστα Κεραμιδά, για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα. Εύχομαι να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και να κάνουμε τους φιλάθλους μας περήφανους».

Καλώς ήρθες Μαρία!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.