Και επίσημα στον Ολυμπιακό η Δίελα

Written by  Ιουλ 12, 2021

Στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση, μετά τις ανανεώσεις των διεθνών παικτριών του, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, προχώρησε ο Ολυμπιακός, που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την, επίσης διεθνή, Ιωάννα Δίελα.  


Η ανακοίνωση:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ιωάννα Δίελα. Η Ελληνίδα διεθνής (ημ. γέννησης 2/6/1990, ύψος 1,78μ.) υπέγραψε το συμβόλαιο της και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Ιωάννα Δίελα ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ο τρόπος που με προσέγγισε ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός. Είμαι πανευτυχής  που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε αυτό τον σύλλογο και ενθουσιασμένη με το πρότζεκτ της ομάδας. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να συμβάλλω στην επίτευξη όλων των στόχων. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινούργια σεζόν και να επανέλθουμε σε συνθήκες κανονικότητας μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι να κυλήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα η χρονιά και να απολαύσουμε το ταξίδι μας στην Ευρώπη αλλά και το μονοπάτι για την κορυφή στις εγχώριες διοργανώσεις».

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

2005 – 2012:  Δ.Α.Σ. Άνω Λιοσίων
2012 – 2017:  Παναθηναϊκός
2017 – 2018: Φάρος Κερατσινίου
2018 – 2019: Πανιώνιος
2019 -2021: Παναθηναϊκός

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.