Ανανέωσε με Καπογιάννη ο Παναθηναϊκός

Written by  Μάι 16, 2022

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζει η Ελένη Καπογιάννη και νέα σεζόν, με την ομάδα να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασιας τους.

Η ανακοίνωση:

Η κόουτς του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του Συλλόγου και τη νέα χρονιά με στόχο και πάλι το τμήμα να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Η Ελένη Καπογιάννη είναι η προπονήτρια που επανέφερε τον Παναθηναϊκό  στους τίτλους πέρυσι και θα προσπαθήσει και τη νέα σεζόν ώστε η ομάδα να κατακτήσει τρόπαια.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ελένη Καπογιάννη τόνισε «Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να είμαι ενεργό στέλεχος όλης αυτής της προσπάθειας.

Φέτος δεν καταφέραμε μεν να κατακτήσουμε τίτλους όμως ήμασταν στους τελικούς και επιστρέψαμε και στην Ευρώπη μετά από χρόνια.

Μένω εδώ γιατί θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο κορυφαίος μπασκετικός οργανισμός στην Ελλάδα σε γυναίκες, άνδρες και παιδιά και είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ.

Ήταν χαρά και τύχη να συνεργαστώ με δύο  μορφές για το ελληνικό μπάσκετ γυναικών τη Λόλι  και την Όλγα  και τους εύχομαι ότι καλύτερο στα επόμενα βήματα τους .

Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου τον κόσμο του Παναθηναϊκού , δεν μπορώ να βρω λέξεις να εκφράσω τον θαυμασμό μου γι αυτούς αλλά και να τους ευχαριστήσω».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.