Πρώτη ξένη του Παναθλητικού η Σιρίν Σάδερλαντ

Written by  Ιουλ 01, 2022
Η Σιρίν Σάδερλαντ θα είναι η πρώτη ξένη του Παναθλητικού Συκεών, με τις πρωταθλήτριες της Α2 Γυναικών να ανακοινώνουν τη συμφωνία των δύο πλευρών εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. 

Η ανακοίνωση:

«Shereen Sutherland, η 1η ξένη του Παναθλητικού!»

«O Παναθλητικός καλωσορίζει στην οικογένειά του την Shereen Sutherland (1.88, 28 ετών, forward)

H Shereen με καταγωγή απ το L.A., έρχεται στην Ελλάδα μετά από μια σημαντική Ευρωπαϊκή παρουσία σε Ρουμανία, Τουρκία, Γερμανία, Σουηδία, Γαλλία, Ελβετία έχοντας ήδη μια εξαιρετική πορεία στο NCAA. Πρόκειται για μια αθλήτρια με εξαιρετικά αθλητικά προσόντα αγωνιζόμενη με άνεση και στις 2 θέσεις των ψηλών. H Shereen προέρχεται από μπασκετική οικογένεια καθώς τόσο ο πατέρας της όσο και η αδερφή της (που κάνει σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη) ήταν αυτοί που την ενέπνευσαν να ασχοληθεί με το μπάσκετ».

H Shereen μετά την υπογραφή του συμβολαίου της δήλωσε:

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη με την ευκαιρία που μου δίνεται να έρθω στην Ελλάδα και να γίνω μέλος ενός σωματείου που είναι φιλόδοξο και έχει μεγάλη οργάνωση. Λατρεύω την Ελλάδα την οποία επισκέφτηκα πρόσφατα. Ανυπομονώ να γνωρίσω τις συμπαίκτριές μου και να βοηθήσω και τα αρκετά νεαρά ταλέντα του συλλόγου. Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη».

«Καλωσήρθες Shereen»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.