Οι αντίπαλοι των Ελληνικών ομάδων στο Eurocup Γυναικών

Written by  Ιουλ 15, 2022
Τους αντιπάλους τους έμαθαν ο Παναθηναϊκός, η Ελευθερία Μοσχάτου, τα Χανιά, οι Εσπερίδες και η Δάφνη Αγίου Δημητρίου, στους ομίλους και στα προκριματικά του Eurocup Γυναικών αντίστοιχα.   


Ο Παναθηναϊκός, που έχει περάσει απευθείας στους ομίλους, κληρώθηκε στον 1ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει την πολωνική AZS UMCS Lublin, τον νικητή του ζευγαριού Ludovika Csata (Ουγγαρία) – Ramat Hasharon (Ισραήλ) από τον προκριματικό γύρο του EuroCup και την ομάδα που θα αποκλειστεί στα προκριματικά της Euroleague ως τρίτη του γκρουπ Σέπσι - Ολυμπιακός -Ερυθρός Αστέρας.

Αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί ως 3ος και πάει στον Όμιλο του Παναθηναϊκού θα έχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία ντέρμπι «αιωνίων» σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στα προκριματικά της διοργάνωσης η Ελευθερία Μοσχάτου, που ήταν στο γκρουπ των ισχυρών θα αγωνιστεί κόντρα στη Σλάβια Μπίστριτσα από τη Σλοβενία. Οι Εσπερίδες Καλλιθέας θα αντιμετωπίσουν την Ελιτζούρ Χολόν από το Ισραήλ, η Δάφνη Αγίου Δημητρίου την τουρκική Χατάϊ και ο ΟΑ Χανίων την πολωνική Μπιντγκόζ που πέρυσι ήταν στον όμιλο του Ολυμπιακού.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.