Με Χατζηδάκη στο τιμόνι της η Ελευθερία

Written by  Απρ 22, 2023

Η Κατερίνα Χατζηδάκη θα βρίσκεται στο "τιμόνι" της Ελευθερίας τη νέα αγωνιστική σεζόν με την ομάδα του Μοσχάτου να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Η ανακοίνωση; 

Η Ελευθερία Μοσχάτου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την προπονήτρια, Κατερίνα Χατζηδάκη, στην οποία εύχεται να έχει μια καλή, δημιουργική και παραγωγική σεζόν. Έπειτα από την αναγκαστική αλλαγή στο «τιμόνι» της ομάδας, η διοίκηση αντέδρασε άμεσα κι βρήκε την προπονήτρια η οποία θα σταθεί αξία στην άκρη του πάγκου της Ελευθερίας.

Η Κατερίνα Χατζηδάκη διαθέτει εμπειρία κι είναι μια προπονήτρια που διακρίνεται για την εργατικότητά της. Ως εκ τούτου είναι μια μάχιμη τεχνικός, πρώτης γραμμής, που θα ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της ομάδας μας. 

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Χατζηδάκη:

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Απριλίου 1979. Αγωνίστηκε στον Α.Ο. Δήμητρα, απ’ όπου το 1996 ξεκίνησε και την προπονητική καριέρα της, αρχικά στην ομάδα των Νεανίδων και στη συνέχεια των Γυναικών. 

Στην πορεία συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με τον Πανιώνιο Άργους, τον Κτησιφώντα Παιανίας και τον Πρωτέα Βούλας, ενώ από το 2012 μέχρι το 2014 εργάστηκε ως ασίσταντ κόουτς στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Γυναικών (2013). 

Μετά από μια σύντομη θητεία στην Εστία Φιλίας και τον Αθηναϊκό, το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε συμβόλαιο στην Τουρκική Χατάι, όπου την πρώτη αγωνιστική σεζόν εργάστηκε ως ασίσταντ κόουτς και στη συνέχεια, από το 2016 έως το 2020, ως χεντ κόουτς. Με τη Χατάι συμμετείχε στην ημιτελική φάση του Eurocup (2016-2017, 2017-2018) και κατέκτησε το Super Cup (2019). 

Το καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου συνεργάστηκε με την Ελευθερία Μοσχάτου και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μαχράμ, με την οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα του Ιράν.

Το 2021 έφυγε στην Γερμανία όπου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Giza Lions Halle.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.