Τεχνική Διευθύντρια του Αθηναϊκού η Σωτηρίου

Written by  Μάι 23, 2024
Τηνθέση της Τεχνικής Διευθύντριας του Αθηναϊκού ανέλαβε η Κατερίνα Σωτηρίου με την ομάδα του Βύρωνα να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών. 
 
Η ανακοίνωση:
 
Η διοίκηση της γυναικείας ομάδας του Αθηναϊκού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Κατερίνα Σωτηρίου στην θέση της Τεχνικής Διευθύντριας. 
 
 Η Κατερίνα δεν θα είναι απλά η νέα μας Τεχνική Διευθύντρια για τα επόμενα χρόνια. Είναι η ιστορία της ομάδας μας, είναι ο συνδετικός κρίκος ενός ενδόξου παρελθόντος και μιας νέας πρόκλησης -πρόσκλησης σε μια νέα ανάλογη πορεία στο άμεσο μέλλον. Είναι αρχή αλλά και συνέχεια, είναι παρακαταθήκη αλλά και στοίχημα, είναι το αποτύπωμα της νέας μας αυτής προσπάθειας, του νέου αυτού ταξιδιού στα πολλά και όμορφα ελληνικά και ευρωπαϊκά λιμάνια που αξίζει η ιστορία μας.
 
Από την μεριά της η Κατερίνα δήλωσε "Ευχαριστώ θερμά την ομάδα του Αθηναϊκού για την ευκαιρία που μου προσφέρει να ξεκινήσω μια νέα επαγγελματική πορεία με διαφορετική ιδιότητα, αυτής της Τεχνικής Διευθύντριας. Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο και το όραμα για την δημιουργία κάτι μεγάλου με γεμίζουν ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα"

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.