Συνεχίζουν στα πράσινα Καρακασίδου και Χαιριστανίδου

Written by  Ιουν 14, 2024
Την ανανέωση της συνεργασίας του με τις Λιλιάννα Καρακασίδου και  Αντιγόνη Χαιριστανίδου ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.


 Οι ανακοινώσεις:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Λιλιάννα Καρακασίδου για την αγωνιστική σεζόν 2024-25, για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Σε ακόμη μια σημαντική ανανέωση προχώρησε η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού, διατηρώντας στο ρόστερ τη διεθνή guard Λιλιάννα Καρακασίδου.

Ο Παναθηναϊκός στερήθηκε τις υπηρεσίες της για το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμούς της, ωστόσο αναμένεται τη νέα χρονιά να αποτελέσει βασικό κομμάτι της ομάδας.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Καρακασίδου ανέφερε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεχίσω και φέτος να αποτελώ μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού. Η περσινή χρονιά δεν πήγε όπως θα ήθελα λόγω του τραυματισμού, αλλά όλος ο Σύλλογος με στήριξε και εύχομαι φέτος να έχουμε υγεία και να πετύχουμε όλους μας τους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και ανυπομονώ να φέρουμε τον Παναθηναϊκό στη θέση που του αξίζει έχοντας δίπλα μας τους φιλάθλους μας».

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αντιγόνη Χαιριστανίδου για την αγωνιστική σεζόν 2024-25, για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Σε ακόμη μια σημαντική ανανέωση προχώρησε η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού καθώς διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό της τη διεθνή αθλήτρια, Αντιγόνη Χαιριστανίδου.

Η Χαιριστανίδου θα συνεχίσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να βρίσκεται στο ρόστερ των «πρασίνων» και αναμφίβολα η συμμετοχή της ήταν καθοριστική στην περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Χαιριστανίδου ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω για τρίτη χρονιά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Από την μεριά μου θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.