Έξι ανανεώσεις για τον Αμύντα

Written by  Ιουν 18, 2024

Ο προγραμματισμός της ομάδας του Αμύντα για τη συμμετοχή στην Α1 Γυναικών της επόμενης σεζόν έχει ξεκινήσει και ήδη πέντε παίκτριες έχουν ανανεώσει το συμβόλαιο τους με την ομάδα του Υμηττού.


Η αρχηγός της ομάδας Ζωή Μαργώνη, που είναι και η πιο παλιά παίκτρια, θα συνεχίσει την προσφορά της στην ομάδα του Αμύντα και στα μεγάλα σαλόνια, με το ήθος και το ταλέντο της να είναι αναμφισβήτητα.

Παιδί της ομάδας είναι και η Λία Ντάνου, με την ανανέωση της συνεργασίας να είναι κοινή επιθυμία των δύο πλευρών. Πρόκειται για παικτρια υψηλού επιπέδου που ανήκει στην Α1 και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας και της ανόδου του συλλόγου.

Η Έλλη Καλομιτσινη, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στα play off και αν και ήταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων,ο Αμυντας ήθελε να ανανεώσει την παικτρια, όπως και έκανε, αναγνωρίζοντας την προσφορά της στην ομάδα και γνωρίζοντας ότι μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στην Α1 γυναικών.

Παίκτρια εργαλείο για κάθε προπονητή η Νικολέττα Μαζαράκη, συνέβαλε και αυτή τα μέγιστα στη φετινή πορεία του Αμύντα και θα ζήσει την εμπειρία της Α1 με την ομάδα του Υμηττού.

Η Εύα Γεωργακοπούλου, η βενιαμίν της ομάδας, έχοντας την εμπιστοσύνη της προπονήτριας της, Φρόσως Δρακάκη, έκανε φέτος το μεγάλο άλμα. Με πολλή όρεξη για δουλειά, πολύ ταπεινή και χαμηλού προφίλ αθλήτρια, στην οποία ο Αμύντας ποντάρει πολλά για την εξέλιξη της

Τέλος ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Αμύντα και η Σοφία Βαρβιτσιώτη, η οποία επίσης προέρχεται από τις υποδομές της ομάδας. Με ενεργό ρόλο τα τελευταία τρία χρόνια, παρά το νεαρό της ηλικίας της, ο σύλλογος του Υμηττού ποντάρει πολλά στην εξέλιξή της και στην όλη παρουσία της στην πρόκληση της Α1.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.