Και ο Θάνος Κωνσταντόπουλος στον Αθηναϊκό

Written by  Ιουν 18, 2024

Ο Θάνος Κωνσταντόπουλος προστίθεται στο staff του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη και μαζί και με τον Στρατή Νιάνιο θα αποτελέσουν τους οδηγούς στη νέα εποχή επιτυχιών του Αθηναϊκού, με την ομάδα του Βύρωνα να ανακοινώνει τη συμφωνία των δυο πλευρων. 

Η ανακοίνωση: 

Σε μια εποχή που οι εκατομμύρια προπονητές της κερκίδας άφησαν το μπάσκετ και ασχολούνται με το Euro, ο Αθηναϊκός κινήθηκε ταχύτατα για να ενισχύσει το δικό του τεχνικό τιμ. Και το ενισχύει με εμπειρία, κύρος, και… πολύτιμο χαλκό! Ο Θάνος Κωνσταντόπουλος προστίθεται στο staff του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη και μαζί και με τον Στρατή Νιάνιο θα αποτελέσουν τους οδηγούς στη νέα εποχή επιτυχιών. Από τον Παναθηναϊκό, όπου βρισκόταν την προηγούμενη σεζόν και από την Εθνική ομάδα νέων, με την οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό νέων αντρών το προηγούμενο καλοκαίρι, ο 41χρονος προπονητής έρχεται στον Βύρωνα για να βάλει το δικό του λιθαράκι για την πρόοδο των παικτριών και του συνόλου. 

«Χαίρομαι πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι και εγώ μέλος του Αθηναϊκού. Μια ιστορική ομάδα, με πολλούς τίτλους, αλλά και νέους στόχους, με όραμα την επιτυχία, που θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε με σκληρή δουλειά και συνέπεια. Καλή μας αρχή». Θάνο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αθηναϊκού, ευχόμαστε καλή αρχή και καλή υπομονή!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.