Παραμένει στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αγγελίδης

Written by  Ιουλ 01, 2024

Την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Άγγελο Αγγελίδη, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα προπονητή να συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά.


Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Άγγελο Αγγελίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας κόουτς, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον πάγκο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, συμπληρώνοντας συνολικά δώδεκα χρόνια παρουσίας στην μεγάλη Οικογένεια του Δικεφάλου.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα ήθελα πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Αντιπρόεδρο, κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο, και τον έφορο, κ. Βασίλη Αγγελίδη, για την εμπιστοσύνη την οποία συνεχίζουν να δείχνουν στο πρόσωπο μου. Έπειτα, θα ήθελα να ευχηθώ μία υγιή χρονιά, διότι οι αρκετοί τραυματισμοί που είχαμε ανά περιόδους, μας στέρησαν μία καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη. Η ομάδα αυτή τη στιγμή συνεχίζει με το νεανικό πρότζεκτ και τον ενθουσιασμό, την θέληση και την μαχητικότητα των κοριτσιών, έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας για τη νέα σεζόν. Φιλοδοξίες και πίστη θα μας δώσουν ώθηση για μία όμορφη χρονιά!».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.