Αθηναϊκός-Παναθηναϊκός: οι εντυπώσεις

Written by  Σεπ 08, 2024

Αθηναϊκός - Παναθηναϊκός 77-76 ημίχρονο 47-41.

Γράφει ο Μιχάλης Κυριακάκης

?

Πέρασα μαζί με αρκετό κόσμο μιάμιση ώρα πολύ ευχάριστα στην Εργάνη, με δροσιά, ένα συναρπαστικό αγώνα και δύο ομάδες να δείχνουν ότι είναι σέ καλό δρόμο.

Ο Αθηναϊκός είχε αυτή την φορά την Αγγελική Βιντσιλαίου στην σύνθεση με απούσες τις Κατσαμούρη, Ταμπάκου και την Τζοινερ Χόλμς η οποία θα αργήσει λίγο καθώς οι Σιάτλ Στορμ πέρασαν στα πλέι οφ τού WNBA.

Οι εντυπώσεις ίδιες με το προηγούμενο ματς.

Παίκτριες που προσπαθούν πολύ, με την Σέπαρντ να πιστοποιεί πάλι πώς είναι από το πάνω ράφι, την Λιούβιλ λίγο άστοχη, την Βιντσιλαιου να θέλει να βρει τα πατήματα της, Στούπα, Μαρίνη καλές και η Σταμάτη όταν χρειάζεται να είναι Σταμάτη.

?

Ο Παναθηναϊκός τώρα στην πρώτη σεζόν τής Λίας Γκουζίνη με άμεσο συνεργάτη τον Βαγγέλη Βασιλάκο μου άφησε καλές εντυπώσεις. Με μια μόνο ξένη σήμερα την Κροάτισα Τσβίτκοβιτς που συνεχίζει δεύτερη χρονιά και απούσες τίς άλλες δύο ξένες, την Σταμολάμπρου και τίς Κωτούλα, Χατζηλεοντή να κάνουν ζέσταμα αλλά να μην χρησιμοποιούνται αφού προφανώς δεν είναι έτοιμες από τούς τραυματισμούς τους.

Εξαιρετική εντύπωση μου άφησε η Λίλη Καρακασιδου η οποία μετά από μεγάλη απουσία επέστρεψε νομίζω καλύτερη από πριν.

Με την ευκαιρία να την συγχαρώ για την ολοκλήρωση τών σπουδών, πλέον είναι διπλωματούχος οδοντίατρος!

Η Αλεξανδρή και η Κόνιαλη έδωσαν λύσεις, θα βοηθήσουν πολύ.

Με δύο λόγια πήρα λίγο τα πάνω μου καθώς είδα δύο ομάδες σέ καλό δρόμο ενώ και οι υπόλοιπες θαναι έχω την εντύπωση καλύτερες από πέρυσι.

Άρα ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα Α1 γυναικών είναι προ των πυλών με την κορυφή ειδικά να αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον με την προσθήκη φέτος τού νέου Αθηναϊκού.

?

Μία παρατήρηση τέλος οι καινούργιες μπάλες που χρησιμοποιούνται δεν τίς έχουν συνηθίσει οι παίκτριες και μου φαίνεται πώς κάπως δυσκολεύονται.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.