Ο ΠΑΣ Γιάννινα με την Σάσσαρι στον πρώτο αγώνα του στο Eurocup women

Written by  Σεπ 18, 2024

Η μεγάλη μέρα έφτασε για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 
Γράφει ο Μιχάλης Κυριακάκης
 
Στiς 20.30 στο Νέο κλειστό γυμναστήριο τhς πόλης, στην παρθενική του εμφάνιση στην Ευρώπη θα υποδεχθεί την Ιταλική Ντιναμό Σάσσαρι στον πρώτο προκριματικό αγώνα για ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το εισιτήριο για τοθς ομίλους του Eurocup women.
O νέος ΠΑΣ με τον Στέφανο Πέρκο πρώτη φορά στον πάγκο θα στηριχθεί κυρίως στις τρεις παλιότερες αθλήτριες του Σαρηγιαννίδου, Ξανθοπούλου, Δαμουλάκη. Οι υπόλοιπες είναι νέες στην ομάδα και δεν έχουμε εικόνα. Η Ελληνοσουηδεζα Φελίτσια Ντούρβα και οι δύο Αμερικανίδες Janice Wallace και Jillian Archer καθώς η τρίτη δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο Eurocup στο οποίο επιτρέπονται μόνο δύο μη Ευρωπαίες.
Η σαφώς πιο έμπειρη Ντιναμό Σάσσαρι, που πέρυσι, με την Ράτζα του Ολυμπιακού, έφτασε στις οκτώ του Eurocup women, έχει στο κουμάντο την διεθνή Ντέμπορα Καράντζελο, τις Ιταλίδες Νάταλι, Γκρατίνι, Νιεντού, την Κροάτισα σέντερ Μπέγκιτς και τις Αμερικανίδες Γκονζάλες, Τέιλορ.
 
Ο δεύτερος αγώνας την επόμενη εβδομάδα στην Σαρδηνία.
 
Ο κόσμος είναι βέβαιο θα γεμίσει το γήπεδο όπως κάνει πάντα ώστε να ζήσει και να βοηθήσει τον ΠΑΣ στην πρώτη του συμμετοχή στην Ευρώπη.
 
Να ευχηθούμε στην μοναδική επαρχιακή ομάδα από την Ελλάδα που εκπροσωπεί το μπάσκετ γυναικών έξω από τα σύνορα της χώρας τα καλύτερα και κυρίως να το ευχαριστηθούν.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.