Το σήκωσε ξανά το Ελληνικό! (pics)

Written by  Απρ 25, 2015

Το Ελληνικό πανηγυρίζει τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση Πρωταθλήματος, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τις γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 62-61 και να κατακτούν τον τίτλο και μαζί το double.

 

Η αναμέτρηση ήταν συγκλονιστική, οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη και στο τέλος αυτή που πανηγύρισε ήταν η ομάδα του Ελληνικού. Το φινάλε του αγώνα ήταν δραματικό με την Μπαλτά που σημείωσε καθοριστικά τρίποντα να δίνει τελικά τη νίκη στην ομάδα της Ελένης Καπογιάννη και μαζί τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται μια θριαμβευτική χρονιά για το Ελληνικό που λίγες εβδομάδες πριν είχε κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδας. Κορυφαίες για τις Πρωταθλήτριες ήταν η Μπαλτά με 15 πόντους και 5 τρίποντα και η Τζόνσον με 22 πόντους, ενώ για τον Παναθηναϊκό Όλιβερ με 17 και Σλούκα με 11 προσπάθησαν να χαρίσουν τη νίκη και τον τίτλο στην ομάδα τους.

Τα δεκάλεπτα: 10-13, 31-30, 46-42, 62-61

Ελληνικό (Καπογιάννη): Γκοτζή, Σταμάτη 4, Καλογήρου 2, Κοσμά 2, Παπαμιχαήλ 3, Μπαλτά 15 (5), Νικολαΐδου 2, Χαλιβέρα 12, Τζόνσον 22, Μπόνη, Β. Φουράκη, Σ.Φουράκη.

Παναθηναϊκός (Πρέκας): Καλέντζου 9 (1), Δανούση, Αυτζή 5, Κόνιαλη, Ολιβερ 17, Σλούκα 11 (2), Έιβερι 4, Γλυνιαδάκη, Κυριακοπούλου 15 (1).

 elliniko-koupa

elliniko-koupa4

elliniko-koupa2

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.