Εκκίνηση και για τις Γυναίκες του Πρωτέα

Written by  Αυγ 25, 2015

Μετά την ανδρική ομάδα και το γυναικείο τμήμα του Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, όπου για μια ακόμη χρονιά θα αγωνιστεί στην Α1.

 

Η χρονιά ξεκίνησε με χαμόγελα και αισιοδοξία, στο Κλειστό «Γ.Γεννηματάς» της Βούλας, ενώ το πρόγραμμα για την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις με στίβο, βάρη και γήπεδο.

Παρούσες στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ήταν οι Αγγελική Νικολοπούλου (αρχηγός), Άννα Σπυριδοπούλου, Χριστίνα Κίτσιου, Ντάνι Σπηλιώτη, Λήδα Πολιτοπούλου,
Ανθή Χατζηγιακουμή, Ειρήνη Μπότση, Μαρία Δανδουλάκη. Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί, αφού σταδιακά θα ενσωματωθούν και οι Ευγενία Κολλάτου, Μάντυ Αναστασοπούλου, Τζο Τσιχλάκη και Ιβάνα Ράτσα, ενώ την Δευτέρα (31/8) αναμένεται να ενσωματωθούν και οι δύο ξένες αθλήτριες της ομάδας Τζανίς Ράντολφ και Κέϊτι Ρουτάν.

Το προπονητικό τιμ της ομάδας είναι ο προπονητής Γιάννης Κτιστάκης, ο άμεσος συνεργάτης του Βησαρίων Κονιδάρης, ο γυμναστής Γιάννης Παπαγεωργίου, ο φυσικοθεραπευτής Σταμάτης Φώτογλου και ο ιατρός
Γιάννης Τσαπακίδης.

Φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας υπάρχουν στην σελίδα της ομάδας στο FACEBOOK.

Πηγή και Φωτό: Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας

DSC 0110

 

DSC 0257

DSC 0303

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.