Διαστημική Αλμπάνεζ παρέσυρε τον ΠΑΟΚ

Written by  Νοε 08, 2015

Σε περίπατο εξελίχθηκε το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α1 των γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Οι πράσινες έχοντας σε εξαιρετική μέρα την Κέινι Αλμπάνεζ και παίζοντας φοβερή άμυνα επικράτησαν με 78-40 στο «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι παίκτριες του Πέτρου Πρέκα μπήκαν από την αρχή δυνατά στην αναμέτρηση εγκλωβίζοντας τις αντιπάλους τους και φτάνοντας στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με τον φωτεινό πίνακα να γράφει 21-5. Οι δύο ξένες των πρασίνων Αλμπάνεζ και Ντέλβα ήταν αυτές που ξεχώρισαν χωρίς ωστόσο καμία από τις παίκτριες που πάτησαν στο παρκέ να υστερεί.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και το μόνο που κατάφερε ήταν ένα επιμέρους 8-2 στην έναρξη της δεύτερης περιόδου μειώνοντας για λίγο τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό. Αυτό όμως δεν πτόησε τις Αμερικανίδες του Παναθηναϊκού που συνέχισαν να φορτώνουν το αντίπαλο καλάθι.Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και το τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τις «πράσινες» να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και τον ΠΑΟΚ να ψάχνει τρόπους αντίδρασης.

Πλέον ο Παναθηναϊκός έχοντας για συγκάτοικο μόνο τη Νίκη Λευκάδας στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στην αναμέτρηση με τον Ιπποκράτη στην Κω ενώ ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Τα δεκάλεπτα: 21-5, 35-23, 53-31, 78-40

Παναθηναϊκός (Πρέκας): Καλέντζου 3, Δανούση 1, Αυτζή 6, Αλμπάνεζ 25, Λύμουρα 12, Σλούκα 2, Διέλα 2, Πατεράκη 2, Παντέλη 2, Κυριακοπούλου 6, Ντέλβα 17, Κόνιαλη

ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Κυρατζή 4, Ρέντμον 7, Σπανίδου 6, Καλαμπάκου 3, Σταυρίδου 2, Κατωπόδη 2, Ταρπάγκου 8, Κλέμονς 4, Διαμαντίδου 3, Κοντογεώργου 1,Τελίδου

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.