Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς την τελευταία ημέρα του XMAS Basketball Camp του Πρωτέα (vids)

Written by  Ιαν 08, 2016

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Πέμπτη (7/1) και με πολύ μεγάλη συμμετοχή το τριήμερο  XMAS Basketball Camp του Πρωτέα. Την τελευταία ημέρα το Camp επισκέφθηκε ο Έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Το ασκησιολόγιο του προπονητικού τιμ του Camp με επικεφαλή τον Μάνο Μανουσέλη (Σοφία Αλεξοπούλου, Γιώργος Κολοτούρος, Νίκος Κλαδάς, Κώστας Κουρκουλάκος, Βασίλης Χρυσαλάς), ήταν εξαντλητικό, όμως τα παιδιά ήταν έτοιμα και σήμερα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην προπόνηση.

Στα μισά της σημερινής διαδρομής οι συμμετέχοντες στο Camp είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα ευχάριστο διάλλειμα με την επίσκεψη του Βλάντο Γιάνκοβιτς. Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στα παιδιά και δέχθηκε πολλές ερωτήσεις, ενώ στη συνέχεια υπέγραψε αυτόγραφα σε όλους και φωτογραφήθηκε μαζί τους και του δόθηκε για την επίσκεψη του μια συλλεκτική μπάλα του συλλόγου.

Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε στα μικρά παιδιά και σαν καλός δάσκαλος τους έδωσε μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς πρέπει να πορευτούν  στο μπασκετικό τους μέλλον

«Να δουλεύετε και να ακούτε τους προπονητές σας και εδώ έχετε καλούς προπονητές που γνωρίζουν το μπάσκετ. Σε αυτό που έχετε επιλέξει αν και είναι νωρίς θέλει πολύ δουλειά, θέλει να έχετε όνειρα όπως και οτιδήποτε κάνετε στην ζωή χρειάζεται όνειρα και πρέπει να γνωρίζετε τι χρειάζεται για να φτάσετε αυτά τα όνειρα και τους στόχους που έχετε θέσει. Ο μόνος τρόπος για να καταφέρετε οτιδήποτε στην ζωή και το μπάσκετ είναι με πολύ δουλειά γιατί όσοι έχετε στόχους και το θέλετε πολύ θα τα καταφέρετε».

Δείτε εδώ τα βίντεο με την επίσκεψη του Βλάντο Γιάνκοβιτς στις εγκαταστάσεις του Πρωτέα όπως τα δημοσίευσε ο σύλλογος στην επίσημη σελίδα του

 

 

 

 

 

Πηγή βίντεο και φωτογραφία: www.proteasvoulas.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.