Άννα Σπυριδοπούλου: «Κοιτάμε την επόμενη μέρα»

Written by  Μαρ 28, 2016

Αυτό το σύνθημα έδωσε η Άννα Σπυριδοπούλου για την επομένη μέρα του Πρωτέα μιλώντας στο agapotobasket.gr αμέσως μετά την ήττα από τον Αθηναϊκό που σήμαινε και τον αποκλεισμό της ομάδας από την τετράδα του πρωταθλήματος. Η Ελληνίδα φόργουορντ τόνισε ότι μπορεί να μένει μια πικρία για τον αποκλεισμό αλλά το κέρδος του Πρωτέα είναι το στοίχημα που κέρδισε όσον αφορά τα νέα παιδιά.

Αναλυτικά η συνέντευξη

Άννα, καταρχάς θα ήθελα το σχόλιο σου για την αναμέτρηση;

Ο Αθηναϊκός είχε το πλεονέκτημα του 2-0 και το εκμεταλλεύτηκε. Εμείς δεν μπήκαμε τόσο δυνατά όσο θα θέλαμε, δεν είχαμε και την απαραίτητη συγκέντρωση και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Αθηναϊκός και έφτασε στην νίκη.

Tι πήγε λάθος φέτος στον προγραμματισμό της ομάδας;

Η αλήθεια είναι ότι κάναμε δυο κακές ήττες στην έδρα μας από την Τερψιθέα και τον Αθηναϊκό, αλλά θεωρώ ότι δεν πήγε κάτι λάθος ή στραβά. Η ομάδα είχαμε πει από την αρχή της χρονιάς ότι θα απαρτίζεται από νέα παιδιά και μαζί με κάποιες παλιές και έμπειρες θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο αρχικός μας στόχος ήταν να είμαστε στην τετράδα δεν το καταφέραμε αυτό και τώρα κοιτάμε την επομένη μέρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.

Πώς είναι η αίσθηση να μην είσαι στην τετράδα μετά από 3 χρόνια

Μας αφήνει μια πικρία η αλήθεια είναι, αλλά και αυτό είναι μέσα στον αθλητισμό, εξάλλου και μέσα από αυτό μαθαίνεις πολλά πράγματα.

Τι σου αφήνει η φετινή πορεία του Πρωτέα;

Μου αφήνει πολλές ελπίδες. Μπορεί να μην μπήκαμε στην τετράδα αλλά είδαμε ότι υπάρχουν παιδιά που μπορούν να στελεχώσουν την ομάδα του Πρωτέα και αυτά να είναι το μέλλον. Το μόνο καλό που κράτα είναι αυτό ότι υπήρχαν κάποιες μικρές που ξεχώρισαν.

Τώρα  η συνέχεια;

Εμείς θα ξεκουραστούμε λίγες μέρες και μετά θα ξεκινήσουμε πάλι το χτίσιμο της ομάδας για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.