Συνεχίζουν μαζί Νίκη Λευκάδας και Παπαδοπούλου

Written by  Αυγ 24, 2016

Παίκτρια της Νίκης Λευκάδας θα παραμείνει η Ευγενία Παπαδοπούλου που συμφώνησε με τη νησιώτικη ομάδα να ενισχύσει την προσπάθειά της για ακόμα καλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1.

Η νεαρή αθλήτρια είναι από τα πιο αγαπητά στελέχη της ομάδας η οποία ανακοίνωσε με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ, παράλληλα, τη συνεχάρη για τις επιδόσεις της στις Πανελλαδικές εξετάσεις, οι βάσεις των οποίων ανακοινώθηκαν επίσης την ίδια ημέρα.

 Η ανακοίνωση του Α.Σ. Νίκη Λευκάδας

Το Δ.Σ. του Α.Σ. «ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ευγενία Παπαδοπούλου.

Η 18χρονη φόργουρντ, βασικό στέλεχος της περσινής Ομάδας Νεανίδων του Σωματείου μας, θα ενισχύσει την δύσκολη προσπάθεια της Γυναικείας Ομάδας στη φετινή Α1. Παράλληλα σύσσωμη η οικογένεια της Νίκης της εύχεται καλή σταδιοδρομία και πολλά συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Μιλώντας στο Γραφείο Τύπου του Σωματείου η πρώην αθλήτρια του ΠΑΣ Γιάννινα ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η ομάδα και το γεγονός ότι επιδίωξε την ανανέωση της συνεργασίας μας. Θα βάλω τα δυνατά μου για να δικαιώσω τους ανθρώπους της Νίκης. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία».

 

Πηγή και Φωτό: Niki Lefkadas WBC

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.