Από το παρκέ… στον πάγκο η Κρητικού

Written by  Αυγ 25, 2016

Νέο ρόλο αναλαμβάνει η μέχρι πρότινος αρχηγός της Νίκης Λευκάδας, Δήμητρα Κρητικού, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και πλέον θα αποτελεί μέρος του επιτελείου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν πως η πολύπειρη παίκτρια θα προσφέρει τις υπηρεσίες της ως μέλος του τιμ και θα αναλάβει το δύσκολο, αλλά εξίσου σημαντικό έργο να μεταλαμπαδεύσει τις εμπειρίες της στις νεότερες αθλήτριες του συλλόγου στην προσπάθεια να επαναλάβουν την θετική περσινή πορεία στα παρκέ της Α1.

Η ανακοίνωση της Νίκης Λευκάδας:

Το Δ.Σ. του Α.Σ. «ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» ενημερώνει ότι η επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας μας Δήμητρα Κρητικού δε θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της στο Σύλλογό μας ως ενεργή αθλήτρια του Γυναικείου Τμήματος.

Η Δήμητρα, που ενσάρκωσε στον μέγιστο βαθμό τις επιθυμίες και τα όνειρα, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες, τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές της δεκαετούς πορείας της Νίκης Λευκάδας από την ΕΣΚΑΒΔΕ στην Α2 και από την Α2 στην Α1, θα είναι μέλος του staff του Γυναικείου Τμήματος και θα είναι παρούσα για να εμπνέει τα νέα κορίτσια και να συμβάλει με την εμπειρία και τη γνώση της στη δύσκολη πορεία της ομάδας μας στην Α1.

 

Πηγή φώτο: mylefkada.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.