Η Αναστασία Κωστάκη στις ακαδημίες της Δάφνης

Written by  Νοε 27, 2016

Το πρόγραμμα "Μαθαίνω το μπάσκετ, Αγαπώ τον αθλητισμό" που εκπονεί η Ολυμπιονίκης Τατιάνα Καββαδία συνεχίζεται και ο σύλλογος της Δάφνης Αγίου Δημητρίου θα φιλοξενήσει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 17:30 την Αναστασία Κωστάκη.

Η ομάδα της Δάφνης θα βραβεύσει την Αναστασία Κωστάκη και τα κορίτσια των ακαδημιών του συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να συνομιλήσουν με την Ολυμπιονίκη και πρώτη Ελληνίδα που αγωνίστηκε στο WNBA.

Η Αναστασία θα διδάξει στα ανερχόμενα αστέρια τα μυστικά του μπάσκετ και θα τους μεταφέρει τις εμπειρίες της από το μαγικό κόσμο της άλλης άκρης του Ατλαντικού ενώ θα τα περιμένει και ακόμα μια μεγαλύτερη έκπληξη.
 
"Η Αναστασία και εγώ θα παίξουμε και οι ίδιες στο φιλικό αγώνα μεταξύ των τμημάτων του συλλόγου προς τιμήν της πολύτιμης καλεσμένης μας. Θα είναι μοναδικές στιγμές για τους μικρούς θεατές και για το γυναικείο μπάσκετ" δήλωσε η Τατιάνα Καββαδία στο agapotobasket.gr χωρίς να μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της για αυτή τη συνύπαρξη στο παρκέ καθώς οι δυο πρώην συμπαίκτριες στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 δεν έχουν ξαναβρεθεί στο γήπεδο από τότε.  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.