Παντελάκης: «Καθαρό μυαλό καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού»

Written by  Μαρ 03, 2017

Προπόνηση στο ΣΕΦ πραγματοποίησε η ομάδα του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εν όψει της αναμέτρησης της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 των Γυναικών κόντρα στον Παναθηναϊκό στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος" την προσεχή Κυριακή (5/3 16:00). 

Ο Γιώργος Παντελάκης μιλώντας στο agapotobasket.gr τόνισε την ιδιαιτερότητα που έχουν οι αναμετρήσεις των αιωνίων. Ο Ολυμπιακός γνωρίζει την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει ενώ παρά τους τραυματισμούς που είχε το τελευταίο διάστημα θα εμφανιστεί απόλυτα έτοιμος στο παρκέ.  

«Πάντα τα παιχνίδια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό από την  φύση τους και ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα των ομάδων είναι παιχνίδια Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού».

Που θα στηριχθεί αγωνιστικά ο Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη αναμέτρηση;

«Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα στηριχθούμε στο βάθος του ρόστερ και στις πολλές επιλογές που έχουμε. Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε, έχουμε αντιμετωπίσει φέτος στο πρωτάθλημα τον Παναθηναϊκό και μέσα στη έδρα τους έχουμε ξαναπαίξει και ξέρουμε τι ακριβώς περιμένουμε. Έχουμε δουλέψει πάνω στις αδυναμίες που θεωρούμε ότι έχει ο Παναθηναϊκός και είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι». 

Το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει και αρκετοί τραυματισμοί. Είναι έτοιμη η ομάδα και ποιο είναι το στοιχείο που πιστεύεις ότι θα κρίνει το νικητή; 

«Έχουν υπάρξει κάποιοι τραυματισμοί ναι. Μέσα από το πρωτάθλημα, τους πολλούς αγώνες και τις συνεχείς προπονήσεις υπάρχει και η φθορά. Εμείς αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να έχουμε καθαρό μυαλό καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πρέπει να είναι το μυαλό μας μέσα στο γήπεδο γιατί είναι μια ατμόσφαιρα δύσκολη για τον αθλητή. Εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100% και αυτό θα είναι το κλειδί της νίκης. Το καθαρό μας μυαλό». 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.