Σταμολάμπρου: «Τέσσερα χρόνια τελειώνουν με τον καλύτερο τρόπο»

Written by  Μαρ 13, 2017

Πρωταθλήτρια και MVP η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου.

Διακρίσεων συνέχεια για την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου η οποία πριν λίγες ώρες αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Northeast Conference στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με την Ελληνίδα γκαρντ μάλιστα να παίρνει και το βραβείο της πολυτιμότερης παίκτριας.

Η ομάδα του Robert Morris πήρε τη νίκη στον τελικό της NEC με 65-52 κόντρα στις Bryant Bulldogs με την Σταμολάμπρου να σημειώνει 23 πόντους και έχοντας επίσης 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα και πλέον ετοιμάζεται για την τελική φάση του WNCAA.

«Τέσσερα χρόνια τελειώνουν με τον καλύτερο τρόπο. Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα παραπάνω από 4 συνεχόμενους τελικούς NEC και 3 πρωταθλήματα» ήταν τα λόγια της Ελληνίδας γκαρντ στο agapotobasket.gr λίγη ώρα μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς για τη νέα αυτή επιτυχία της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού την οποία φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει πρωτίστως στην οικογένεια της.

«Σίγουρα αφιερώνω αυτή την επιτυχία στην οικογένεια μου που με στηρίζει πάντα, στους προπονητές μου τις συμπαίκτριες μου αλλά και όλους αυτούς που μας στήριξαν σε όλο αυτό το ταξίδι»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.