Ο Φάρος φωτίζει πια στην Α1! (pics)

Written by  Απρ 09, 2017

Φιέστα τίτλου στήθηκε στο Κερατσίνι, με το Φάρο να πανηγυρίζει την κούπα του πρωταθλητή στην Α2 Νότου και την άνοδο στην Α1 Γυναικών της επόμενης σεζόν!

Γράφει ο Κυριάκος Μελλίδης
Φωτογραφίες: Σεβαστή Βρακατσέλη-Κυριάκος Μελλίδης

Ο «μαραθώνιος» του πρωταθλήματος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον κόουτς Λειβάδη και τις παίκτριές του, επικρατώντας του Άρη Πετρούπολης με 80-75 (73-73 κ.α.) στην παράταση, μετά από ένα πολύ καλό ποιοτικά παιχνίδι, «σφραγίζοντας» έτσι την εξαιρετική πορεία που διήνυσε η ομάδα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Τα πανηγύρια στο τέλος ήταν ξέφρενα από το τιμ και τους φίλους του Φάρου, με το «συρτάκι» που χόρεψαν όλοι μαζί στο παρκέ, να κλέβει την παράσταση. Την τιμητική της είχε φυσικά και η Αγγελική Τσέρου, που συνδυάζει την αποχώρησή της από την ενεργό δράση με την ξεχωριστή αυτή στιγμή!

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Κλειστό του Κερατσινίου, βραβεύθηκαν άνθρωποι του σωματείου που συνέβαλαν σε όλη αυτή την επιτυχία, καθώς φυσικά και το τεχνικό τιμ με τις παίκτριες, παραλαμβάνοντας τιμητικές πλακέτες και μετάλλια. Αθανασίου και Τσέρου σήκωσαν το τρόπαιο στον πειραϊκό ουρανό μαζί με τις συμπαίκτριές τους, στην απόλυτη στιγμή της χρονιάς φυσικά για τον Φάρο!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ:

Αγγελική Τσέρου (Παίκτρια Φάρου Κερατσινίου): «Έφτασε στο τέλος της, με τον καλύτερο τρόπο, μια σεζόν που δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για εμάς. Είχα απόλυτη εμπιστοσύνη όμως σε όλα τα κορίτσια, στο προπονητικό τιμ και στον εαυτό μου. Ξεκινήσαμε με αρκετές ήττες, όμως αυτό άλλαξε στην πορεία και κάναμε ένα μεγάλο σερί νικών, για να φτάσουμε ως εδώ, στην πρώτη θέση και την άνοδο στην Α1. Η μεγάλη αυτή επιτυχία ήταν απόρροια της χημείας που είχαμε ως ομάδα και των πολύ καλών σχέσεων που αναπτύξαμε μεταξύ μας. Συνολικά ήμασταν μια όμορφη παρέα, το οποίο σε συνδυασμό με τη δουλειά και τη θέληση, μας έφτασαν ως εδώ.

Σήμερα αποχαιρετώ προσωπικά την ενεργό δράση. Το κορμί μου πρόσταξε, σε πλήρη διαφωνία με το μυαλό, πως κάπου εδώ πρέπει να κλείσω τον κύκλο του μπάσκετ. Νιώθω ευλογημένη που ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη και την ικανότητα να το κάνω όλο αυτό επί 27 σχεδόν χρόνια! Ήταν μία πορεία αρκετά δύσκολη και με πολύ πόνο, αλλά και στιγμές αξέχαστες.

Θέλω να ευχαριστήσω κυρίως όσες συμπαίκτριες με ανέχτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω φυσικά να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην οικογένειά μου, τους δικούς μου ανθρώπους, που με στήριξαν σε αυτή την πολυετή διαδρομή και σε όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασα. Είχα την τιμή ο τελευταίος μου προπονητής να είναι ο κόουτς Λειβάδης, ο οποίος με ανέχτηκε επί τρία σερί χρόνια. Έπρεπε με εμένα να κάνει μία ιδιαίτερη υπομονή, γιατί δεν ήμουν σε θέση να βρίσκομαι σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας και αυτό ήθελε μια ξεχωριστή δουλειά πάνω μου, όπως φυσικά τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και τον ίδιο τον Φάρο Κερατσινίου για την συνεργασία και όλες τις όμορφες στιγμές που έζησα εδώ!»

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.