Πράξη πρώτη στους τελικούς, τελευταία στα play-off

Written by  Απρ 26, 2017

Τα play-off της Α1 των γυναικών για τη σεζόν 2016-2017 μπαίνουν σήμερα στην τελική τους φάση ενώ λίγο νωρίτερα χρονικά θα έχει γίνει γνωστή και η ομάδα που θα παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.



Ολυμπιακός-Αθηναϊκός και Παναθηναϊκός-Δάφνη Αγίου Δημητρίου είναι τα δυο ζευγάρια που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και την τρίτη θέση αντίστοιχα. Η σειρά των μεγάλων τελικών κρίνεται στις τέσσερις νίκες και ξεκινάει με τις "ερυθρόλευκες" να έχουν προβάδισμα 2-0 και ταυτόχρονα και το πλεονέκτημα έδρας. Στο δεύτερο ζευγάρι η σειρά ξεκινάει από το 1-1 και την τρίτη θέση θα πανηγυρίσει η ομάδα που θα φτάσει στις 3 νίκες με τον Παναθηναϊκό να έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Η αγωνιστική αυλαία της ημέρας θα ανοίξει στη Νέα Σμύρνη όπου Πανιώνιος και Άρης θα διασταυρωθούν για τρίτη και τελευταία φορά σε αυτή τη σειρά των αγώνων. Ο νικητής της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Αρτάκης κεκλεισμένων των θυρών θα συμπληρώσει το παζλ για την Α1 της επόμενης σεζόν μαζί τις υπόλοιπες 11 που έχουν ήδη κλείσει θέση σε αυτή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 26 Απριλίου
14:00 Πανιώνιος-Άρης
16.30 Ολυμπιακός-Αθηναϊκός
20.00 Παναθηναϊκός-Δάφνη Αγίου Δημητρίου

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.