Ο Λιθόπουλος στο τιμ του Πανιωνίου

Written by  Ιουλ 20, 2017

Ο Γιώργος Λιθόπουλος είναι εδώ και λίγη ώρα και επίσημα μέλος του Πανιωνίου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης συνεχίζοντας τις κινήσεις της για την ενίσχυση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα με στόχο να είναι πιο ανταγωνιστική την αγωνιστική σεζόν που πλησιάζει ενέταξε του πολύπειρο γυμναστή στο τιμ της με τις δυο πλευρές να δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένες για αυτή την εξέλιξη.


Η ανακοίνωση:

Η διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Γυναικείου Μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ενημερώνει για την έναρξη της συνεργασίας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με τον καταξιωμένο γυμναστή Γιώργο Λιθόπουλο.

Λίγα λόγια για το βιογραφικό του:

- Διετέλεσε μέλος του προπονητικού team της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Fenerbahce [με πρώτο προπονητή τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο], με την οποία κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα Τουρκίας, όσο και την 4η θέση στη Euroleague.

- Διετέλεσε επίσης μέλος του προπονητικού team της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της CSM TARGOVISTE, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Ρουμανίας, και προκρίθηκε στα Play offs της Euroleague.

- Διετέλεσε επίσης μέλος του προπονητικού team της αντρικής ομάδας μπάσκετ της ENERGIA ROVINARI, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Ρουμανίας.

- Διετέλεσε επίσης μέλος του προπονητικού team της αντρικής ομάδας μπάσκετ της BALKAN BOREVGRAD, με την οποία αναδείχθηκε δευτεραθλητής στο Πρωτάθλημα Βουλγαρίας.

- Διετέλεσε τέλος μέλος του προπονητικού team και Γυμναστής της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ Γυναικών κατά την 3ετία 2013 έως και 2015.

Από τα ανωτέρω προκύπτει τόσο η μέχρι τώρα επιτυχημένη του πορεία όσο και η τεράστια εμπειρία του στο χώρο του μπάσκετ και ιδιαίτερα του Γυναικείου Μπάσκετ.

Ο ίδιος μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας συνεργασίας του με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ δήλωσε: "Είναι τιμή για μένα η συνεργασία με την ιστορική ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Ευχαριστώ τη Διοικούσα Επιτροπή και τον Προπονητή Άγγελο Τσίκληρα, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να έχουμε καλή αγωνιστική σεζόν και να δούμε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ εκεί που του αξίζει"

Από την πλευρά της η Διοικούσα Επιτροπή εκφράζει την ικανοποίησή της για την έναρξη της συνεργασίας με τον κορυφαίο στο είδος του Έλληνα Γυμναστή, η προσθήκη του οποίου είναι βέβαιο ότι θα ανεβάσει το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητριών μας.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.