Κάτοικος Αγίου Δημητρίου η Μούλη

Written by  Ιουλ 24, 2017

Στη Δάφνη θα συνεχίσει την καριέρα της η Ρούλα Μούλη με την ομάδα του Αγίου Δημητρίου να πραγματοποιεί μια σημαντική μεταγραφική κίνηση θέλοντας να δώσει συνέχεια στην περσινή πολύ καλή πρώτη της παρουσία στην Α1 γυναικών.



Η 31χρονη φόργουορντ που έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Τερψιθέα Γλυφάδας, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, Άρη, Siemens, Πρωτέα Ελευθερίου Κορδελιού και Παναθλητικός δήλωσε στο agapotobasket.gr χαρούμενη για αυτή τη μεταγραφή ενώ ευχήθηκε και καλή επιτυχία στην καινούρια διοίκηση του Παναθηναικού για το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

"Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω πλέον στην οικογένεια της Δάφνης Αγίου Δημητρίου. Πέρυσι απέδειξε με την πρώτη κιόλας χρονιά στην Α1 ότι είναι ένα σοβαρό σωματείο, με υψηλούς στόχους. Πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη και ότι θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην καινούρια διοίκηση του Παναθηναϊκού στο καινούριο της ξεκίνημα. Όλοι ξέρουν ότι το έργο τους θα είναι πολύ δύσκολο. Δυστυχώς η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι όσοι αγαπάνε την ομάδα για να βρεθεί και πάλι εκεί που της αξίζει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν εκεί για εμάς όλη τη χρονιά και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια σε ότι κάνουν".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.