Πρεμιέρα Ολυμπιακού στη Γλυφάδα

Written by  Αυγ 23, 2017

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας. 



Απών από το πρώτο ραντεβού ήταν ο επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου Κώστας Μίσσας ο οποίος θα βρίσκεται μαζί με την ομάδα μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ομάδα Ανδρών. 

Οι «ερυθρόλευκες» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη σεζόν 2017-2018 με νέα πρόσωπα τις Ελληνίδες διεθνείς  Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου και τον Αντώνη Κουμούλη που εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο. Παράλληλα επανήλθε η Ανθή Μπαλτά μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού της στον Αθηναϊκό. Το παρών έδωσαν επίσης οι: Εβίνα Σταμάτη, Αφροδίτη Κοσμά, Τάνια Χαλιβέρα και Όλγα Χατζηνικολάου (η οποία μετά τη δικαίωση της, επανέρχεται στην διάθεση του προπονητικού επιτελείου). Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου αναμένεται να ενσωματωθούν στην προετοιμασία και όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες και συγκεκριμένα οι: Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Ιβόν Άντερσον, Μίρνα Μάζιτς, Βικτόρια Μακόλι.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ξεκινάμε πρώτα ο Θεός με υγεία και μεγάλη όρεξη. Έχουμε αποκομίσει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από την περσινή σεζόν και ο στόχος δεν είναι μόνο το νταμπλ στην Ελλάδα αλλά και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Θεωρούμε ότι όταν με το καλό μαζευτεί όλη η ομάδα θα δουλέψουμε όπως πρέπει για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι αισιόδοξη, θέλω όλες οι παίκτριές μας να είναι υγιείς και να επιδείξουν τη διάθεση που είχαν πέρσι και ακόμα μεγαλύτερη ώστε να φτάσουμε την ομάδα ένα βήμα παραπάνω».

Πηγή: osfp.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.